<< Ga terug

Squash & Cardiofit Centrum Zwolle biedt voor iedere sporter wat wils

Advertorial

Squash & Cardiofit Centrum Zwolle biedt voor iedere sporter wat wils

Bij Squash & Cardiofit Centrum Zwolle komt elke sporter aan zijn trekken. Met squash, fitness en een breed scala aan groepslessen is er voor ieder wat wils.


In de ontspannen sfeer van het centrum voelt iedereen zich thuis. Zo kunnen op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag senioren hun conditie op peil houden tijdens een van de Seniorfittrainingen.
Het sociale aspect staat bij deze trainingen ook hoog in het vaandel, na afloop van de training ontvangt men een gratis kopje koffie aan de koffietafel. Voor de jongere sporter is in het centrum ook genoeg te doen. Naast de reguliere Junior, instuif en squash jeugdtrainingen zijn er ook tal van mogelijkheden voor verjaardagsfeestjes.


Voor de squasher die zijn niveau wil opkrikken zijn er verschillende lesmogelijkheden. Een grote groep gediplomeerde squashtrainers kunnen ze met veel enthousiasme en expertise helpen om het beste uit hun spel te halen. De fanatieke speler kan zich meten met andere clubspelers in de groots opgezette interne laddercompetitie of aanmelden op de agenda, waarbij er altijd squashmaatjes zijn om mee te spelen.
Tevens heeft Squash & Cardiofit Centrum Zwolle een scala aan mogelijkheden voor de jeugdspeler. Het uitgebreide aanbod aan lidmaatschappen en stempelkaarten biedt elke sporter een abonnement dat aansluit bij zijn of haar wensen, waarbij er zeer ruime openingstijden zijn: doordeweeks van 08.30 tot 23.30 uur en in het weekend van 09.00 tot 17.30 uur.
De medewerkers vertellen graag meer over alle mogelijkheden onder het genot van een drankje in de gezellige sportbar.


Squash & Cardiofit Centrum Zwolle
(winkelcentrum Aa-landen)
Dobbe 69
8032 JX Zwolle
(038) 454 84 85
www.squashzwolle.nlOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo