<< Ga terug

Regionale zwemwedstrijd voor kinderen bij SWOL 1894

Regionale zwemwedstrijd voor kinderen bij SWOL 1894

ZWOLLE - SWOL 1894 houdt zaterdag de Regionale Minioren Club Meet in zwembad de Vrolijkheid. De Regionale Minioren Club Meet is een zwemwedstrijd voor jongens en meisjes in de leeftijd van zeven tot en met tien jaar.

Twaalf verschillende verenigingen met in totaal 189 zwemmers doen mee aan deze wedstrijd. SWOL 1894 is met twaalf zwemmers vertegenwoordigt tijdens deze wedstrijd. Per programma telt de snelste zwemmer voor het puntenklassement.

Daarnaast is dit een bijzondere wedstrijd, omdat er een thema aan deze wedstrijd is verbonden. Dit jaar is dit het thema Carnaval. Alle verenigingen doen hun best om zo mooi mogelijk en in het thema uitgedost voor de dag te komen tijdens het oplopen voorafgaand aan de wedstrijd. Het team dat er het leukst uitziet wint een overheerlijke slagroomtaart voor het hele team. Benieuwd hoe deze wedstrijd in zijn werk gaat of gewoon zin om de zwemmers aan te moedigen, kom dan gerust kijken. De wedstrijd begint om 13.30 uur in zwembad De Vrolijkheid.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo