De Swollenaer

Dinsdag, 14 juli 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Rahajaan van CSV '28 naar Dieze West

Rahajaan van CSV '28 naar Dieze West
Joshua Rahajaan en Tom IJzerman
Foto: Dieze West
Redactie: Mark de Rooij

ZWOLLE - Dieze West heeft zich voor komend seizoen versterkt met Joshua Rahajaan. De 25-jarige multifunctionele middenvelder maakt de overstap van derdeklasser CSV '28.

Rahajaan, het liefst actief op het middenveld, maakte dit jaar nog deel uit van de selectie van CSV'28, maar was eerder actief voor onder andere de jeugd en het eerste elftal van Be Quick '28.

Rahajaan is de eerste speler die is aangetrokken voor volgend seizoen. In een eerder stadium gaf de huidige topscorer van Dieze West, Nejim el Atiaoui, al aan ook volgend jaar actief te blijven voor de selectie van Tom IJzerman.

Rahajaan is niet de eerste speler die de overstap maakt van CSV '28 naar Dieze West. Mo El Bouhni, Rachid Lahzal en Redouan Akloud gingen hem vorig jaar voor. IJzerman was vorig seizoen assistent-trainer bij CSV '28 en is nu bezig aan zijn eerste jaar als hoofdtrainer. In 4D bezet Dieze West de tiende plaats.