<< Ga terug

Open dag 14 september

Open dag 14 september
Foto: Creapicture

Of over het totale aanbod van Bodylifeplan? Bel, mail of wandel vrijblijvend binnen op de Open Dag.

Bodylifeplan -al 15 jaar actief- is een kleinschalige studio waar je werkt aan je fysieke en mentale gezondheid. Persoonlijke aandacht, betrouwbaarheid en deskundigheid staan voorop. Sleutelwoorden zijn ‘maatwerk’, ‘op afspraak’ in een ‘optimaal veilige omgeving’. Leefstijlcoach Marian van Ast geeft advies over voeding, beweging en, waar nodig, geeft ze mentale ondersteuning.
De drie pijlers onder het afslanktraject zijn:
Bewegen: je staat op afspraak met maximaal acht anderen in het fitness gedeelte.
Voeding: als BGN Voedingsconsulente geeft Marian je advies over de juiste (en smakelijke!) voeding.
Coaching: doorlopende ondersteuning met de Matrix methode bij emotie-eten

En wil je (ook) graag buiten sporten? ’s Morgensvroeg of liever ’s avonds? Dat kan, met de bootcamp van Bodylifeplan. Je vergroot je kracht en uithoudingsvermogen door onder andere pushups, squats, lunges en een stukje hardlopen, onder begeleiding van Tiemen Post, een ervaren bootcampinstructeur. Iedereen is welkom om mee te doen. De locatie is Park de Wezenlanden.

Na inspanning is het tijd voor ontspanning: ook voor een ontspanningsmassage of een massage met infrarood kun je terecht bij Bodylifeplan. Nieuwsgierig geworden? Welkom op de Open Dag op 14 september aan de Van Karnebeekstraat 46! Als je je die dag inschrijft, krijg je 20% voordeel op het voedings- en bewegingsplan.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo