De Swollenaer

Zondag, 31 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

NK squash weer naar Zwolle

NK squash weer naar Zwolle
Foto: Jack
Redactie: Mark de Rooij

ZWOLLE - Squash & Cardiofit Zwolle organiseert in samenwerking met Squash Bond Nederland voor het tweede jaar op rij het Nederlands Kampioenschap Squash Jeugd, op zaterdag 9 en zondag 10 maart.

Dankzij het jeugdbeleid van Squash & Cardiofit is Zwolle goed vertegenwoordigd op de titelstrijd met talentvolle, jonge squashers. Centrummanager, en tevens trainer-coach van de club, Dagmar Vermeulen wil wel benadrukken dat je zeker ook als niet doorgewinterde speler mee kan doen met het toernooi. “Een belangrijk speerpunt is dat de jeugdspelers ervaring opdoen en plezier beleven”, aldus Vermeulen. “Natuurlijk wordt er gestreden om titels, maar je verliest meer dan je wint in een leven. Ook dit laatste is een belangrijk leerproces. Bovendien vallen er bij de verliezersronde nog steeds toffe prijzen te winnen.”

Van de 'side events' spreekt de snelheidsmeter, om te zien wie de hardste opslag heeft, het meeste tot de verbeelding.

Inschrijven kan tot en met zondag 3 maart in de categorieën tot en met 13, 17 en 23 jaar (kosteloos) via Toernooi.nl. Het NK is zaterdag 9 en zondag 10 maart vanaf twaalf uur bij Squash & Cardiofit Centrum Zwolle, Dobbe 69.