De Swollenaer

Dinsdag, 22 september 2020

Nieuws uit Zwolle en omstreken

Niet-leden welkom bij korfbaltrainingen Sparta

Niet-leden welkom bij korfbaltrainingen Sparta
Redactie: Mark de Rooij

KORFBAL

Sparta Zwolle geeft kinderen van drie tot achttien jaar de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend mee te trainen. De Zwolse korfbalclub wil zoveel mogelijk niet-leden betrekken bij haar jeugdtrainingen.

"Daarmee geven wij direct gehoor aan de oproep van de minister-president. Iedereen wil nu immers bewegen en iedereen is welkom bij Sparta", laat de club weten.

Kinderen van drie tot en met zes jaar zijn welkom op woensdagmiddag van 15.00 uur tot 16.00 uur. Eén ouder mag mee om bij de training te kijken.

De jeugd tot en met twaalf jaar traint op dinsdag- en donderdagavond. Van die kinderen mogen de ouders helaas nog niet mee op de accommodatie.

De aanwijzingen van de korfbalbond en de gemeente worden strikt gevolgd. De kleedkamers en kantine zijn gesloten, er zijn desinfecterende middelen, looproutes en toezicht. Teams van verschillende leeftijdsgroepen trainen gescheiden van elkaar. Dit alles om veilig te kunnen sporten.

Kinderen die mee willen trainen kunnen zich aanmelden via komkorfballen@ckvsparta.nl. Vermeld naam, geboortedatum en 06-nummer (in geval van calamiteiten). "Wij nemen contact op voor de trainingstijden en zorgen dan voor goeie opvang en begeleiding."