<< Ga terug

Krav maga: een betere versie van jezelf worden

Krav maga: een betere versie van jezelf worden

“Krav maga is zelfverdediging voor bijna alle leeftijden. De trainingen zijn afwisselend, intensief en vooral ook leuk. De sfeer is gemoedelijk ondanks dat het onderwerp serieus is”, aldus Defensive Tactics.


“Hoe verdedig je jezelf tegen slagen en trappen of vastpakken? Hoe verdedig je jezelf als je op de grond ligt, wat moet je doen als er meerdere aanvallers zijn, het komt allemaal aan bod.
De meesten van ons krijgen in hun leven met agressie te maken. Kinderen worden gepest, vrouwen belaagd, hulpverleners beschimpt. Trainen in krav maga maakt je fysiek en mentaal sterker om met dit soort excessen om te gaan en om te voorkomen dat je slachtoffer wordt.”


“Ben je al eens geconfronteerd met geweld dan helpt krav maga je om je zelfvertrouwen weer op te krikken en een eventueel trauma te verwerken. Met name ons vrouwen- programma (stay away) is een aanrader. Soms heftige sessies, maar voor velen zeer nodig en helend. Wereldwijd is het stay away programma een absolute hit. Het kids krav maga programma is vanaf 7 jaar en is internationaal eveneens booming. Het is functioneel trainen, plezier maken en spelenderwijs leren voor jezelf op te komen. Bedrijven kunnen terecht bij ons voor workshops voor hun personeel. Soms voor een teamuitje en soms uit noodzaak omdat men met geweld of bedreiging op de werkvloer te maken heeft.”


“Ben jij op zoek naar een uitdaging, wil je een betere versie worden van jezelf; sterker, fitter en met meer zelfvertrouwen? Kom dan in september een gratis proefles volgen en start daarna op 2 oktober in de nieuwe beginnersgroep.
Wil jij meedoen aan ons Stay Away (vrouwen) programma geef je dan op voor het kennismakingsseminar op 12 september.”


“Alle trainingen bij Defensive Tactics worden verzorgd door ervaren IKMF gecertificeerde instructeurs. IKMF traint talloze overheidsdiensten, bedrijven en particulieren in negentig landen en alle elite-eenheden van de IDF (Israel) en is daarmee de autoriteit op gebied van zelfverdediging.”


Zie voor meer informatie www.deftac.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo