<< Ga terug

Judo, karate en jiu-jitsu voor jong en oud bij Budo Stichting Boot

Judo, karate en jiu-jitsu voor jong en oud bij Budo Stichting Boot

In Zwolle is Budo Stichting Boot al vele jaren dé specialist in Budosporten. Het begrip ‘Budo’ staat voor Oosterse vechtsporten, zoals Judo, Karate, Jiu Jitsu en Taiji Quan en Gi Qong.


De belangrijkste kenmerken van deze ‘martial arts’ zijn dat de beoefenaar meer zelfvertrouwen, weerbaarheid, respect en discipline krijgt door het regelmatig trainen van deze vechtkunsten.
Voor zowel kinderen als volwassenen heeft de Budo Stichting een ruim scala aan trainingsmogelijkheden vanaf 4 tot 84 jaar. Kinderen leren door bovengenoemde sporten meer voor zichzelf op te komen en stralen daardoor meer zelfvertrouwen uit. De beoefenaar wordt door de budosporten gevormd en geven hem of haar een dosis zelfvertrouwen voor de rest van het leven. Daarnaast zijn de trainingen volgens de stichting ook gewoon heel leuk.


Budo Stichting Boot behoort al vele jaren tot de nationale en internationale top. De karateka´s van Wim Mossel, oud-bondscoach van de KBN, behaalden vele Nederlandse titels, terwijl de judoka´s van Vincent Boot dit al jaren bij het judo doen. De stichting is aangesloten bij de erkende bonden van NOC-NSF en heeft erkende docenten die zorgen voor hoge kwaliteit in de trainingen. Jeugdlessen judo worden al gegeven vanaf vier jaar, karate vanaf vijf jaar en jiu jitsu vanaf acht jaar. Uiteraard zijn deze budosporten ook voor volwassenen die van een uitdaging houden.
De trainingen zijn pittig, maar worden goed opgebouwd, zodat ieder op zijn niveau kan meedoen. De lessen worden gehouden aan de Assendorperdijk 53 en ook in diverse wijken van Zwolle, zoals Stadshagen, Zwolle-Zuid en Westenholte.

Een gratis proefles is mogelijk voor wie zich aanmeldt via info@budo-stichting-boot.nl. Bel voor meer info (038)421 32 44 of 06-233 96 543 of kijk op: www.budo-stichtingboot.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo