<< Ga terug

Jeugd van Triade sterk in triatlon Klazienaveen

Jeugd van Triade sterk in triatlon Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - De jeugdafdeling van TV Triade was zondag met zeven triatleten afgereisd naar Klazienaveen voor de jeugdtriatlon.

De oudste kinderen moesten al vroeg starten. Maar dat weerhield Aniek Mars en Lieke Visscher niet van deel te nemen aan de langste afstand bij de jeugd. Aniek leidde de wedstrijd van start tot finish en was daarmee de trotste winnares bij de oudste jeugd. Lieke finishte in haar tweede triathlon op een keurige elfde plaats.

Het prijzenfestijn duurde nog even voort. Bij de negen- en tienjarige jongens vochten Pascal Seine en Stef Eggink een verbeten duel uit. In een gelijkopgaande strijd wist Pascal in de laatste honderd meter van het lopen afstand te nemen van Stef. Met een eerste en tweede plaats voor de 'heren' als gevolg.

In de categorie jongens zeven en acht jaar won Luca Wolbert overtuigend. Ook hij leidde de wedstrijd van start tot finish.

Triade was ook vertegenwoordigd in de klasse voor de aller kleinsten (van vijf en zes jaar). Ook hier werd een verbeten strijd geleverd door Ize Wolbert en Bregje Eggink. Beiden hielden de wedstrijd tot in de laatste meters spannend. Ize won uiteindelijk en Bregje werd knap tweede.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo