<< Ga terug

Internationals geven clinic rolstoelbasketbal in Zwolle

Internationals geven clinic rolstoelbasketbal in ZwolleInternationals geven clinic rolstoelbasketbal in Zwolle

ZWOLLE - Stichting Basketball Experience NL (BEN) organiseert een eenmalige clinic in Zwolle voor rolstoelbasketballers. Dit doet het in samenwerking met SportService Zwolle, Iedereen Actief en basketbalvereniging Be Quick’28.

De clinic wordt gegeven door internationals Jitske Visser en Xena Wimmenhoeve. Iedereen is welkom om deel te nemen: ook mensen zonder een beperking nodigen we van harte uit om rolstoelbasketbal te komen ervaren. De clinic is bij de sportzalen van het Deltion Collega, Mozartlaan 5. Vooraf aanmelden is verplicht en kan via de agenda van www.sportservicezwolle.nl.

Iedereen Actief
Vanuit het programma Iedereen Actief ‘Ontdek en doe mee’, legt SportService Zwolle duurzame verbindingen tussen gebruikers en aanbieders. “Deze rolstoelbasketbalclinic sluit daar mooi bij aan, Het is fantastisch dat de dames van het Nederlandse rolstoelbasketbalteam hier in Zwolle een clinic komen verzorgen, dat geeft de rolstoelbasketballers van Be Quick’28 ook weer een extra boost. Sinds 2013 hebben zij een rolstoelbasketbalteam en trainen op dinsdagavond bij Deltion. Ook mensen die bijvoorbeeld vanwege een blessure niet meer staand kunnen basketballen nodigen we van harte uit om een keer rolstoelbasketbal te komen ervaren. Heb je affiniteit met basketbal? Dan moet je zeker mee komen doen op 28 mei aanstaande” vertelt Loes Boetes, regio coördinator aangepast sporten bij SportService Zwolle.

Durven, ervaren en gewoon doen!
BEN organiseert in het hele land diverse rolstoelbasketbalclinics om het EK Rolstoelbasketbal (30 juni tot en met 7 juli in Rotterdam) voor vrouwen onder de aandacht te brengen. Zwolle is één van de speelsteden waar de internationals een clinic verzorgen.

Voor aanvullende vragen over de clinic op 28 mei kan je contact opnemen met Roos Hudepohl van BEN, roos@basketballexperience.nl.

Deelname aan de clinic is gratis en er zijn sportrolstoelen aanwezig. Daarnaast maak je kans op diverse prijzen richting het EK rolstoelbasketbal in Rotterdam.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo