De Swollenaer

Zaterdag, 19 september 2020

Nieuws uit Zwolle en omstreken

Ieder weekeinde gratis fruit in kantine SV Zwolle

Ieder weekeinde gratis fruit in kantine SV ZwolleIeder weekeinde gratis fruit in kantine SV Zwolle
Redactie: Mark de Rooij

ZWOLLE - In de kantine van SV Zwolle kunnen voetballers vanaf nu ieder weekeinde gratis fruit van FRUIT OP JE WERK eten.

SV Zwolle vindt een gezonde sportomgeving belangrijk en daarom kunnen de leden van de club en tegenstanders elke zaterdag en zondag gratis fruit krijgen in de kantine van de club. Op zaterdag kunnen de jeugdleden en het dameselftal een gezonde snack nemen voor of na een wedstrijd, op zondag is er ook voor de seniorenteams gratis fruit.

FRUIT OP JE WERK levert ieder weekeinde twee fruitboxen met allerlei soorten fruit. De inhoud bestaat altijd uit zeven tot acht fruitsoorten, de samenstelling varieert wekelijks. SV Zwolle is blij met de samenwerking. De fruitboxen staan elke zaterdag en zondag op de bar in de kantine. Bij de ingang van het sportpark, de ingang van de kantine en in de kleedkamergang zijn borden van FRUIT OP JE WERK te zien om de voetballers te wijzen op het fruit in de kantine.

De levering van gratis fruit is mede mogelijk gemaakt door Vesta Chemicals, dat ook hoofdsponsor is van de Asrendorp en onder andere rugsponsor bij de volleybalsters van Regio Zwolle Volleybal.