<< Ga terug

Heren Triade zakken naar vierde plaats in eerste divisie


VROOMSHOOP - Op de triatlon in Vroomshoop, een zogenaamde team time trial, zijn de teams van het Zwolse TV Triade in de middenmoot geëindigd. De vrouwen noteerden de dertiende tijd en de mannen werden twaalfde.

Voor de mannen was dit verreweg de minste prestatie van dit seizoen, na een tweede, vierde en vijfde plek in de eerste triathlons. Het parcours van 450 meter zwemmen, 18,6 kilometer fietsen en 5,5 kilometer lopen lag de Zwolse equipe niet zo goed. Matthijs Künzel, Oscar Torrez Fernandez, Peter van Grootheest en Rene Poppe werden twaalfde en zakten hierdoor van de tweede naar de vierde plaats in de eerste divisie, het tweede landelijke niveau.

De vrouwen van Triade (zaterdag met Esmeralda Spek-Hovestad, Kimberly Kok, Marie Klein en Olga Appelo) staan na de één-na-laatste triatlon achttiende van de 21 ploegen in het klassement. Ook zij komen uit in de eerste divisie.

Volgende week zondag is in Nijmegen de vijfde en laatste wedstrijd van het seizoen.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo