<< Ga terug

Healthy Body Lounge Creatieve Wellness en Fitness

Advertorial

Healthy Body Lounge Creatieve Wellness en Fitness

In een monumentaal pand is Health Body Lounge gevestigd. Dagelijks zijn ze er volop bezig met wellness, bewegen en de beleving daarvan, onder meer door het aanbieden van EMS, Aquabiking, infrarood therapie en massages.


“Bij Healthy Body Lounge weten we als geen ander het belang van een sterke, onderscheidende identiteit. Voor elke klant hebben we maximale aandacht en we denken ‘out of the box’. Klanten komen om diverse redenen, maar ook om in een rustige ambiance te trainen”, vertellen eigenaren Eric van Dijk en Jannet Muller.
“Met EMS (Electrical Muscle Stimulation) traint een klant in een speciaal pak aan een kracht- of conditietraining. Twintig minuten EMStraining staat gelijk aan drie uur fitness. Aquabiken is een soort jacuzzi met een spinningbike waarin zich krachtige jets bevinden. Het is een enorme calorieën killer en een wellness belevenis terwijl men naar muziek luistert of een film kijkt. Infrarood therapie wordt hier aangeboden op de meest professionele manier die er bestaat. Dit is een Detox kuur waar je U tegen zegt.”
“Wij brengen elke klant graag naar een succes, door realistische doelen te stellen en deze op hem of haar af te stemmen, zodat die de kans krijgt door te gaan naar de volgende uitdaging”, vervolgen de eigenaren. “Healthy Body Lounge levert nieuwe concepten waarin de passie voor wellness en bewegen worden samengebracht met bevlogen en diepgaande kennis. We werken samen met de klant om een betere versie van hun zelf te maken. Healthy Body Lounge heeft ook een afdeling voor business-to-business.”


Eric van Dijk en Jannet Muller besluiten glimlachend: “We are Healthy Body Lounge.”


Healthy Body Lounge
Thorbeckegracht 40
8011 VN Zwolle
(038) 303 30 26
www.healthybodylounge.nlOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo