De Swollenaer

Donderdag, 28 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Gemeente verkoopt 31 kavels op de Oude Mars

Gemeente verkoopt 31 kavels op de Oude Mars
Foto: Gemeente Zwolle
Redactie: Erik-Jan Berends

ZWOLLE - De gemeente Zwolle begint op woensdag 25 maart om 10.00 uur met de verkoop van 31 riante kavels op De Oude Mars. Belangstellenden kunnen zich tot en met dinsdag 21 april, 16.00 uur inschrijven. De uitgebreide brochure is ook vanaf 25 maart, vanaf 12.00 uur, te downloaden via www.oudemarszwolle.nl.

Ten zuiden van Zwolle, grenzend aan landgoed Zandhove, realiseert de gemeente Zwolle een project van honderd zeer ruime nieuwbouwkavels voor particuliere woningen in het topsegment. “De 31 kavels die nu in de verkoop gaan, liggen in een landgoedsfeer. Het authentieke landelijke buitengebied is prachtig terwijl de levendigheid van de stad dichtbij is”, werft de gemeente.

Particulier

Het plan Oude Mars is exclusief ontworpen voor wonen op hoog niveau. Het kent honderd riante bouwkavels voor particulier opdrachtgeverschap die in verschillende fasen worden uitgegeven. Hier kan men, onder architectuur en naar eigen inzicht, bouwen. Kopers zijn dus zelf opdrachtgever en bouwen hun nieuwbouwwoning naar eigen wens en behoefte, hierin begeleid en geadviseerd door de gemeente.

Grondprijzen

Het grondoppervlak van de kavels loopt uiteen van 710 tot 1581 vierkante meter. De grondprijzen zijn vanaf 328.606 euro en 595.628 euro (kosten koper, inclusief BTW).

Brochure

De verkoopbrochure staat vanaf 25 maart, 12.00 uur online op www.oudemarszwolle.nl. Wie meer wil weten over de kavels in de Oude Mars, kan telefonisch contact opnemen met mevrouw C. Hoezen-Bredewout: (038) 498 28 67of per e-mail: c.hoezen@zwolle.nl. Als er meerdere inschrijvingen op een kavel zijn, dan vindt er loting plaats op 22 april. Kavels waarop niet is ingeschreven, blijven ook na deze datum beschikbaar.