De Swollenaer

Maandag, 6 juli 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Elke dag training van een prof op voetbalkamp ZAC

Elke dag training van een prof op voetbalkamp ZAC
Redactie: Mark de Rooij

AMATEURVOETBAL

De inschrijvingen zijn geopend voor het PLAY ON voetbalkamp bij ZAC, waar van 3 tot en met 7 augustus verschillende profvoetballers trainingen geven.

Organisator 4PM Entertainment heeft bekend gemaakt dat eredivisievoetballers Oussama Idrissi, Desiree van Lunteren, Bart Ramselaar, Calvin Stengs, Sven Botman en Zian Flemming langs zullen komen op sportpark Jo van Marle voor een training of clinic. Die aanwezigheid is wel onder voorbehoud van het train- en wedstrijdschema van de spelers bij hun club.

Voor Flemming zou het een terugkeer betekenen op het sportpark waar hij vorig jaar met PEC Zwolle speelde in de voorbereiding. Flemming scoorde drie keer in de met 1-7 gewonnen oefenwedstrijd tegen ZAC, dat hmet dit duel een bijzonder jubileum jaar (125 jaar ) afsloot. Het afgelopen seizoen werd Flemming verhuurd aan NEC, maar nu gaat hij weer voor zijn kans in Zwolle.

“We zijn enorm blij om aan te kunnen kondigen dat deze geweldige profvoetballers langs zullen komen om de jonge deelnemers voetbaltips te geven tijdens de trainingen”, aldus Mitchel Bovenlander (organisatie). Naast dat de bekende voetballers langs komen om clinics te geven is er ook een mogelijkheid voor handtekeningen en een foto. Inschrijven is mogelijk via www.playonvoetbal.nl.