<< Ga terug

De Happy ‘Ingeburgerd’ Horeca

De Happy ‘Ingeburgerd’ Horeca
Beschrijving:Paul Ester en Cynthia van Ingeburgerd
Foto: Pedro Sluiter

(door Peter de Jong)

Paula Ester is anderhalf jaar manager van Ingeburgerd Zwolle en Gorssel. Na tien jaar werken bij de Librije, was ze toe aan een nieuwe stap. “Op het leukste plein van Zwolle, de Nieuwe Markt”, aldus Ester.

Wat de laatste tijd erg in opkomst is, zijn de veganistische producten. “Puur en eerlijk. Ik merk dat onze veganistische salades ook door niet veganisten als lekker worden ervaren. Met avocado, noten en soja bereiken wij een brede smaak.” Sinds twee weken is er ‘burger’ samenwerking met café Koos, ook op het plein gesitueerd. Paula: “Koos heeft geen keuken, ook geen ambitie om iets in die richting te ondernemen. Koos wilde wel dat zijn gasten rond etenstijd blijven. Tja, zo kwamen wij met hem in gesprek met als resultaat dat Koos onze burgers bij zijn gasten serveert. Een win-win situatie: zijn gasten blijven, wij zien het als het verlengen van ons terras.” Ingeburgerd zit inmiddels zo’n zes jaar op de Nieuwe Markt; de komst van bijna buurman BrassBoer heeft ook voor hen een positieve invloed. Geruchten van een mogelijke verhuizing naar het pand van Van Beek Lederwaren op de Grote Markt kan naar het rijk der fabeltjes worden verwezen. Ingeburgerd eigenaar Jelle van der Weerd zou het pand op de Nieuwe Markt echter wel interessant vinden.

Paula & passie: “gek op horeca en na tien jaar Librije was ik klaar voor iets anders. Het kunstje was mij bekend, nu doe ik totaal iets anders”

Paula & presentatie: “wij zijn hier hip, snel, laagdrempelig en voor alle leeftijden”

Paula & professionaliteit: “naast opleiding en ervaring komt passie om de hoek kijken. Bij Ingeburgerd betekent dat snel schakelen en op drukke dagen gas geven”

Paula & poen: “het gaat vooral om een goede prijs-kwaliteit verhouding; geld als verdienmodel is belangrijk maar niet de hoofdmoot”

Paula & privé: “sporten met Jelle en collega Cynthia; ook regelmatig gym”Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo