Jubileum Hanze Cup

AMATEURVOETBAL - De Hanze Trophy viert dit jaar haar twintigjarige jubileum. Het grote internationaal jeugdvoetbaltoernooi voor de O11 tot en met de O17, vindt komend paasweekend weer plaats op de sportparken. van SVI en ZAC. Aan de jubileumeditie doen in totaal 90 teams uit Engeland, Schotland, Ierland, België, Frankrijk, Duitsland, Denemarken en Nederland mee. Sinds 2018 organiseren SVI en ZAC samen het toernooi, dat in 2019 een hoogtepunt beleefde door de deelname van 128 teams. 

Hammers moeten
knop omzetten

BASKETBAL - Voor Landstede Hammers is er weinig tijd om te treuren na de verloren bekerfinale tegen Heroes Den Bosch. Zondag, op Eerste Paasdag, is de speciale Eastergame tegen het Belgische Spirou Charleroi. De wedstrijd begint om 16.00 uur en er is van alles te doen. Zo is er onder meer een basketbalclinic, paaseieren schilderen en zoeken, een rapworkshop, bierproeverij en geldt de dresscode ‘A Touch of Orange’. Na de game is er een signeersessie met het hele team.

PEC Zwolle zegt
contracten op

PEC ZWOLLE -  PEC Zwolle heeft de contracten van Bram van Polen, Sam Kersten, Ryan Thomas, Younes Namli, Kaj de Rooij, Jenno Campagne en Victor Dedes per 1 april formeel opgezegd. Dat is veelal een formele kwestie, zo meldt de club. Met Dedes gaat PEC Zwolle na dit seizoen niet verder. Aanvoerder Van Polen en PEC zijn zoals in de afgelopen jaren ook gebeurde, samen in gesprek over zijn toekomst bij de club. Ook met de overige vijf spelers is PEC Zwolle in onderhandeling over hun toekomst in Zwolle.