<< Ga terug

Zwols Muziektheater presenteert op 28 juni a.s. Musical Chess

Zwols Muziektheater presenteert op 28 juni a.s. Musical Chess

Zwols Muziektheater presenteert nieuwe productie 2018: Musical Chess

Op 28 juni a.s. presenteert het Zwols Muziektheater (ZMT) de nieuwe productie van 2018, de musical Chess. Deze presentatie is openbaar dus ben je nieuwsgierig en wil je meer weten over deze nieuwe productie van het ZMT dan ben je van harte welkom op 28 juni a.s. om 20.00 uur in Domusica in Zwolle. Als je komt stuur dan even een berichtje naar Marga Franken: info@zwolsmuziektheater.nl

Chess, het verhaal en de muziek geschreven door Tim Rice, Benny Andersson en Björn Ulvaeus is gebaseerd op het bloedstollende wereldkampioenschap schaken in 1972 in IJsland waar de legendarische Rus Boris Spasski en en de excentrieke Amerikaan Bobby Fischer de strijd met elkaar aan gingen. Met o.a. de prachtige nummers Heaven help my heart, I know him so well en Anthem.

De versie die het ZMT gaat spelen is in het Nederlands vertaald en bewerkt door Petra van der Eerden. De audities voor deze musical vinden plaats op donderdag 13 en vrijdag 14 juli a.s.

Chess wordt door het ZMT op 13,14 en 15 april 2018 gespeeld in Schouwburg Odeon in Zwolle.

Wil je meer weten over de audities of over onze vereniging kijk dan op www.zwolsmuziektheater.nlOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo