<< Ga terug

Yoran Aarssen te gast bij Reken Maar van Jazz


Op zondag 23 juli is saxofonist Yoran Aarssen te gast bij Reken Maar van Jazz in The Livingroom. Hij wordt begeleid door Marius van den Brink (piano), Thomas Pol (contrabas) en Imre Kruis (drums).

Yoran Aarssen wint al op jonge leeftijd diverse prijzen en blijft niet onopgemerkt in het jazzcircuit. Hij is een veelgevraagd gastsolist bij bigbands en kleine ensembles. In 2015 studeerde hij Cum Laude af aan het conservatorium van Rotterdam. Hij maakt deel uit van de succesvolle theaterproducties ‘Round Midnight’ en ‘I’m a Soulman’ en speelde met ‘Coal Harbour’ onlangs nog bij Podium Witteman.

Reken maar van Jazz vindt elke vierde zondag van de maand plaats op het podium van The Livingroom. Elke editie wordt er een andere bekende gastsolist uit de Nederlandse Jazz scene begeleid door de Reken Maar van Jazz ritmesectie. Het concert op 23 juli begint om 20.30 uur in café The Livingroom, Gasthuisplein 23 te Zwolle. Entree is gratis.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo