<< Ga terug

Voor het eerst naar de film

Voor het eerst naar de film
Foto: Margot Dopheide

Vier het Leven neemt vanaf deze zomer ook ouderen mee vanuit Veluwe noord naar de film in Zwolle. Het aanbod van Vier het Leven is voornamelijk theater, nu is er daar film bijgekomen én voor het eerst een zomerprogramma. De eerste uitjes staan inmiddels gepland en worden al veelvuldig geboekt.

Omdat ouderen in de zomer ook graag uit gaan en het theaterseizoen dan stil ligt, is er dit jaar voor het eerst in een zomeraanbod: film én museum. Zo hoeven gasten van Vier het Leven niet te wachten tot het theaterseizoen weer in september begint.
“We zijn blij dat we onze gasten nu ook een zomerprogramma kunnen aanbieden en dat er meer culturele mogelijkheden zijn in de zomer voor een onvergetelijk uitje,” aldus Margot Dopheide, regiocoördinator. “Door ons aanbod breder te maken, is er nog meer keus. Want met zo veel verschillende gasten, zijn er ook zo veel verschillende smaken.”

Een zomerprogramma met museum
Naast film (Florence Foster Jenkins en live music André Rieu) is er keuze uit 3 museumuitjes: Voermanmuseum, Kasteel Cannenburgh en Kröller-Müller. Ook hiervoor geldt: de gasten worden thuis opgehaald, genieten samen met de vrijwilligers van hun uitje met consumpties en worden weer thuis gebracht.

Keuze voorstelling
Onder het motto ‘samen uit, samen genieten’ organiseert Vier het Leven culturele uitjes met begeleiding voor ouderen die dit niet meer zelfstandig kunnen ondernemen. Samen met de vrijwilligers genieten ze van een voorstelling, dit kan theater zijn, een concert, museum en of film. Vier het Leven stelt het programma samen uit het reguliere aanbod Op deze manier maken ouderen zelf de keus naar welke voorstelling zij willen gaan.

Om op de hoogte te blijven kunnen programmaboekjes worden aangevraagd via www.4hetleven.nl , of via het centrale telefoonnummer 035–5245156, want er wordt nu druk gewerkt aan het nieuwe programma-aanbod voor het volgende seizoen.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo