<< Ga terug

Sinterklaasconcert de Swingende Pepernoot

Sinterklaasconcert de Swingende Pepernoot

Een swingend pepernotenconcert waarin alle Sinterklaas ‘standards’ voorbij komen en waarbij je lekker mee mag zingen met een supervet jazz orkest. Dat en nog veel meer kan je verwachten op zondag 24 november in Schouwburg Odeon.

Kinderconcert maar dan net zo leuk voor (groot)ouders

De dagen worden korter, buiten waait een gure wind. Binnen brandt de haard, drink je warme chocola en klinkt muziek voor ieder kind. Een heerlijke middag vol Sinterklaas activiteiten en muziek voor jong & oud.

Kinderen kun je niet vroeg genoeg kennis laten maken met live jazz muziek. De verschillende klanken van de blazers, de typische swing feel van de drummer, een scattende zangeres, de walkin’ bass van de contrabassist en natuurlijk veel improvisatie. Ook Sinterklaas is er gek op. Speciaal voor deze gelegenheid neemt de Sint een compleet Pieten orkest mee! Zoevende saxen, knetterend koper, een stomende ritmesectie…als dat maar goed gaat!

Tekenfeest

Een uur voor aanvang van het concert gaat tekenaar Gerard de Bruyne, bekend van zijn samenwerking met o.a. Frank Groothof (Sesamstraat, Klokhuis), in de foyer met alle kinderen op een reusachtig groot papier tekenen en kleuren. Dat papier kan de Sint daarna dan weer goed gebruiken als inpakpapier. Tijdens het concert zal Gerard de Bruyne live mee tekenen op een groot scherm.

Het JazzArt Orchestra staat inmiddels bekend om zijn gevarieerde programma’s, waarvoor ze een telkens wisselend en groeiend publiek weet te interesseren. Geworteld in de jazztraditie en vaak in een verrassende samenwerking met interessante gastmusici en andere kunstdisciplines.

JazzArt Orchestra – de Swingende Pepernoot

Zondag 24 november 2019

Aanvang Tekenfeest met Gerard de Bruyne: 14.00 uur

Aanvang concert: 15.00 uur

Locatie: Schouwburg Odeon (Hemminkzaal)Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo