De Swollenaer

Zondag, 31 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Schrijversvakschool geeft kennismakingsles

Schrijversvakschool geeft kennismakingsles
Foto: Schrijversvakschool Groningen
Ingezonden door: Schrijversvakschool Groningen

De schrijversvakschool voor Noord-Nederland geeft een openbare les schrijftechnieken in Zwolle. De les is geschikt voor iedereen die is geïnteresseerd in literair of journalistiek schrijven. Pauline Durlacher, directeur van Schrijversvakschool Groningen, begint de avond met een toelichting op de opbouw en het aanbod van de school.

De les begint om 19.00 uur en is gratis, maar reserveren is gewenst. Dat kan via 06 14771011 of per mail via contact@svsgroningen.nl.

De kennismakingsles vindt plaats op maandag 27 mei 2019 in de Statenzaal, Diezerstraat 80, 8011 RJ in Zwolle (entree: Rodehaanstraat 1). De avond duurt tot ongeveer 21.45 uur. Na afloop van de les is er tijd voor overleg en kan werk worden ingeleverd voor een gedetailleerd advies.

Schrijversvakschool Groningen verzorgt opleidingstrajecten in fictie en in non-fictie. Er zijn mogelijkheden voor wie net begint met schrijven, voor wie zich breed wil ontwikkelen, maar ook voor wie al verder is in een specifiek genre of juist zakelijk wil leren schrijven. Ieder niveau kent toelatingseisen en voorwaarden. De student kiest de zwaarte en werkdruk van het programma. Of je bereikt wat je voor ogen staat, hangt af van je talent en vooral van je doorzettingsvermogen.

Om goed te schrijven heb je talent nodig.
Om je talent te ontwikkelen heb je techniek nodig.
Techniek kun je trainen.
In de openbare les ervaar je wat die training oplevert.