<< Ga terug

Projectkoor “Multiple Voice goes to Hollywood”

Projectkoor “Multiple Voice goes to Hollywood”

The A team, Pink panther, Mary Poppins, James Bond…. Allemaal films met iconische muziek.Van 13 september t/m 18 oktober gaat a capella koor Multiple Voice op een muzikale reis naar Hollywood door een projectkoor te organiseren met als thema film-, game- en musicalmuziek. Tijdens 6 woensdagavonden zullen we muziek instuderen, een workshop volgen en onze vorderingen ten gehore brengen in een afsluitend optreden. Vind jij het leuk om te zingen en heb je zin om met een gezellige club mensen een prestatie neer te zetten? Dan zijn we op zoek naar jou!

Zangervaring en noten lezen is geen vereiste, plezier in zingen is genoeg! Deelname kost €15,-, richtlijn leeftijd 18-40 jaar.

Informatie en opgeven kan per mail: multiplevoice@gmail.com. Geef je snel op want vol = vol!

Multiple Voice is een gemengd, jong en enthousiast koor uit Zwolle. Naast muzikaliteit, staat gezelligheid hoog in het vaandel. Het koor heeft een zeer divers repertroire: van pop tot klassiek en muziek uit landen overal ter wereld. Op moment heeft ons koor plaats voor bassen en tenoren. Meer informatie is te vinden op www.multiplevoicezwolle.nlOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo