<< Ga terug

“Plaatsen vrij” bijeenkomst Muziek-luistergroep in bibliotheek Kampen

“Plaatsen vrij” bijeenkomst  Muziek-luistergroep in bibliotheek Kampen

Op donderdag 19 september organiseert Senia, de landelijke organisatie van leesclubs, op initiatief van een aantal muziekliefhebbers in Kampen, een bijeenkomst voor belangstellenden voor deelname aan een al bestaande muziek-luistergroep. De informatieve bijeenkomst zal worden gehouden op donderdagochtend 19 september om 10.00 uur in de Bibliotheek, Oudestraat 216, Kampen.

Een muziek-luistergroep kiest jaarlijks 6 à 7 stukken uit een lijst met een gevarieerd aanbod. Van muziek uit de middeleeuwen tot de 20ste eeuw. Vooral klassiek, maar ook blues en zelfs de Beatles horen tot de mogelijkheden.

Een luistergroep van 6 tot 8 leden komt gedurende het jaar 6 of 7 keer bij elkaar om een van de gekozen stukken te bespreken. Senia verstrekt hiervoor luisterwijzers, met samenvatting en discussievragen, samengesteld door deskundigen. Informatie over de muzieklijst en de werkwijze wordt op 19 september verstrekt door een ambassadeur van Senia. De website van Senia verschaft uitgebreide informatie voor wie zich al eerder wil oriënteren: www.senia.nl.

Indien er veel belangstelling is, hoort de oprichting van een nieuwe luistergroep uiteraard tot de mogelijkheden.

Aanvang: donderdag 19 september, 10.00 uur, in de Bibliotheek, Oudestraat 216 in Kampen.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo