<< Ga terug

OPEN DAG en cursisten tentoonstelling

OPEN DAG en cursisten tentoonstelling
Foto: werkbespreking

Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september houdt SchilderSchoolZwolle haar jaarlijkse Open Dag van 11.00-17.00 uur. Dit jaar is er ook een tentoonstelling met werk van cursisten. Hier kunt u zich informeren over het programma in het nieuwe seizoen dat start in week 38 (start 17 september). Belangstellenden kunnen zich uitgebreid laten informeren overleggen wat uw mogelijkheden zijn en kennismaken met uw docent.

SchilderSchoolZwolle geeft schilderlessen aan de serieus geïnteresseerde die zich inhoudelijk wil ontwikkelen, zowel voor beginners als gevorderden. Cursus Portret/Model, Autonoom, Abstract, Basis en Vervolg schilderen en individuele werkbesprekingen.

Uw beeldende ontwikkeling en proces staan centraal. De lessen zijn zeer geschikt voor mensen die de ambitie hebben zich inhoudelijk te ontwikkelen en voor (aankomend) en postacademisch kunststudenten autonoom schilderen.

U krijgt les van een ‘oude rot in het vak’, docent en beeldend kunstenaar Peter Geerts met 30+ jaren schilder- en leservaring. De groep is max. 8-9 leerlingen. Leslocatie: Ateliergebouw CW12, Curieweg 12, 8013RA Zwolle. Gratis parkeren! Meer informatie of inschrijven: www.SchilderSchoolZwolle.nl @schilderlesOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo