De Swollenaer

Zondag, 31 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Nederlands eerste Minibieb Opendagen in Zwolle

Nederlands eerste Minibieb Opendagen in Zwolle
Foto: Kasper Veenstra
Ingezonden door: Daan Sikkens

In het weekend van 18 en 19 mei zijn Nederlands eerste Minibieb Opendagen. En dat in ons Zwolle! Beheerders van 18 Minibiebs organiseren leuke en verrassende activiteiten bij hun boekenkastjes. De activiteiten vinden plaats tussen 14.00 uur en 16.00 uur. Wat is er dit weekend te doen?

Sommige activiteiten zijn voor kinderen, andere juist weer voor volwassenen of voor het hele gezin. Zo kan je op zaterdag van boeken egeltjes vouwen in de Wismarstraat, genieten van troostgedichten (of ze zelf maken!) aan de Cederlaan of creatief bezig zijn bij de Bontekoestraat. Op zondag is er ook van alles te doen: de Schellerhoeve organiseert toffe activiteiten voor kinderen, de Minibieb bij het Cultuurhuis in Stadshagen wordt feestelijk geopend en in de Anjelierstraat kan je Oosterse wijsheid opsnuiven. En dit is nog maar een greep uit alle activiteiten! Kijk voor het overzicht van alle activiteiten op Stadkamer.nl. Naar welke minibieb ga jij dit weekend?