De Swollenaer

Donderdag, 28 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Muziektheaterspektakel Hemelse Vreugde, 25 mei 2019, Theater de Spiegel

Ingezonden door: Marlies Hoving

Belletjes rinkelen, de arrenslee wil in volle vaart vertrekken!. Stap in en laat je meevoeren over glooiende alpenweiden. Niet dat je over begaande paden zult gaan. Alles wat lieflijk lijkt, kan ook bedrieglijk uitpakken. De Dood loert immers om de hoek.

Podiumkans Theater en het HanzeOrkest ontmoeten elkaar op het grote podium van theater de Spiegel op 25 mei 2019. Samen brengen ze op verrassende, unieke én eigentijdse wijze de 4esymfonie van Gustav Mahler in beeld. Muziek en theater versmelten, wisselen elkaar af en zorgen ervoor dat u op het puntje van uw stoel zult zitten…

De voorstelling “Hemelse Vreugde” laat zien hoe we proberen het leven meer glans te geven, het te verheffen boven de banaliteit van alledag. Toch ontkomen we niet aan pijnlijke ontmoetingen, huiselijke strijd en ouderdom. Al het aardse trekt voorbij, totdat er uiteindelijk verlossing komt in de Hemelse Vreugde (Of toch niet? ..)

Kaartverkoop via theater de Spiegel of kijk op www.hemelsevreugde.com