De Swollenaer

Zondag, 31 mei 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

Kaartverkoop Grote Avond Greijdanus van start!

Kaartverkoop Grote Avond Greijdanus van start!
Ingezonden door: Ilousa Genuït

Kaartverkoop Grote Avond Greijdanus van start!

15 mei 2019, Zwolle | De jaarlijkse Grote Avond van Greijdanus in Zwolle komt er weer aan. Op 5, 6 en 7 juni zal de voorstelling Circus Grimaldi worden opgevoerd in Schouwburg Odeon. De Grote Avond is een theatervoorstelling met dans, acro en livemuziek door leerlingen van het Greijdanus.

Circus Grimaldi

Guido Grimaldi is de trotse directeur van een prachtig circus, als de overheid besluit dat het geen wilde dieren meer mag gebruiken. Zonder de spectaculaire acts ziet Grimaldi zijn levenswerk in gevaar komen. Om dit voor te zijn, besluit hij het familiebedrijf over te dragen aan een nieuwe generatie: degene met het beste idee wordt de nieuwe baas van het circus. Bruisende ideeën en geniepige trucjes lijken de toekomst van het circus in de armen te drijven van dan weer de ene, dan weer het andere familielid. Maar dan blijkt een van de keuzes wat onvoorziene gevolgen te hebben die de toekomst van Circus Grimaldi aan een zijden draadje laat hangen…

Kaartverkoop

Kaarten kunnen online worden besteld via www.greijdanus.nl/groteavond2019.