<< Ga terug

Het Christelijk Mannenkoor Zwolle zoekt

Het Christelijk Mannenkoor Zwolle zoekt

Het Christelijk Mannenkoor Zwolle zoekt

“Het Olde Zakk’n Toernooi” is het voetbaltoernooi voor oud-spelers uit onze regio, dat de voetbalvereniging CSV’28 jaren heeft georganiseerd. Daar moeten we eerlijk gezegd wel eens aan denken als we ons mannenkoor bezig zien. Want ja, de gemiddelde leeftijd ligt hoog.

Daar willen we als koor graag wat aan doen. Niet dat oudere “spelers op het korenveld” niet meer welkom zijn. Integendeel. Want zij leveren het bewijs dat zingen heel gezond is. Nieuwe leden zijn, zoals u zult begrijpen, gewoon nodig.

Ons mannenkoor is meer dan een zangclub. Het sociale aspect van ons koor staat hoog in het vaandel. Er wordt naar elkaar omgekeken en daardoor ontstaan er soms levenslange vriendschappen. Maar nog belangrijker: Er is niet veel dat mooier is dan om samen de lof te zingen voor de Heer die voor ons mensen zo belangrijk is. Die lofzang mag niet stoppen.

Daarom wordt u van harte uitgenodigd te komen kennismaken met ons koor. Dat mag één keer. Dat mag vaker, zeker tot begin volgend jaar. Kom kijken, kom meedoen op dinsdagavond in de Baptistenkerk “De Samenhof” aan de Burgemeester Drijbersingel 15 in Zwolle.

We starten weer op 27 augustus. De repetities zijn van 19.45 – 22.00 uur. Onze bestuursleden Gerrit Agterhuis, Dick Algra, Simon van der Bas, Arie Borst, Jan Mol, Flip Teunissen en Jan Visscher kunt u rustig benaderen voor meer informatie. Hun gegevens en nog veel meer, vindt u op onze website www.cmkz.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo