De Swollenaer

Donderdag, 6 augustus 2020

Op 5 augustus (week 32) verschijnt er geen papieren editie noch E-paper van de Swollenaer. De nieuwsvoorziening op onze website gaat wel altijd door.

Grote Muziekquiz bij Music Club

Grote Muziekquiz bij Music Club
Ingezonden door: Niek Hofman

Zaterdag 25 januari 20:30 uur organiseren vinyl-DJ Maroon Wax (Niek Hofman) en sidekick Jeroen van Veldhuizen samen met Music Club Kampen De Grote Kamper Muziekquiz.

Niek vertelt dat je geen muziekkenner hoeft te zijn om een gezellige, vrolijke avond te beleven. “Muziek vormt de rode draad. Er zijn vragen over muziek in brede zin: over artiesten in het nieuws, verrassende clips, leuke weetjes. Gegarandeerd dat je hier nog lang met vrienden over napraat”.

Soundtrack van je jeugd verbindt

Popmuziek en popcultuur hebben een prominente plek in het dagelijks leven. De Top 2000 is daar een goed voorbeeld van. “Iedereen heeft zijn eigen ‘soundtrack van zijn of haar jeugd’. Daardoor kan het voor je bedrijfsteam erg waardevol kan zijn. Alle liedjes die langskomen beleef je samen, en dat verbindt enorm – ook de periode na de quiz”.

Mooie verhalen ook voor grote setting

Quizmaster Niek Hofman vertelt tussendoor mooie muziekverhalen. “Wist je dat Pharrell Williams’ met Blurred lines plagiaat pleegde? En hem dat ruim 7 miljoen dollar kostte? Hij betaalde het met een lach, want ja, dat geld was het probleem toch niet.”

De setting in Kampen biedt ruimte voor lekker veel deelnemers. “Vaak is een horecagelegenheid in een mum van tijd vol, terwijl er veel meer mensen bij willen. Dat is jammer. Dit keer is de grootte geen probleem, want bij Music Club zijn er faciliteiten voor een hele grote groep enthousiastelingen.”

Liefde voor muziek

Niek en Jeroen verzamelen al 30 jaar muziek – en nog steeds op vinyl. We ook weten steeds meer over de (privé)levens van artiesten via de diverse sociale media. “Daar springen wij met onze popquiz uiteraard op in. Vooral jongeren draaien steeds meer elpees. Daar zijn er wereldwijd de afgelopen jaren zelfs meer van verkocht dan cd’s. Hoe gaaf is dat?”

Genieten en delen: bedrijf of particulier

Mensen houden van samen een spelletje spelen. Music Club Kampen gaat met de Grote Muziekquiz voor een volle bak. Want samen muziekplezier beleven komt voor alles. Wil jij 2020 met een onvergetelijke avond beginnen, met vrienden óf je bedrijfsteam? Schrijf je dan nu in (met een team van 4-6 personen) via www.musicclubkampen.nl.

Noot aan de redactie

Voor meer info: Niek Hofman: 06 8119 5882