<< Ga terug

Fotografenplatform Kamerata stelt zich voor met fotobespreekavond

Fotografenplatform Kamerata stelt zich voor met fotobespreekavond

Het Fotografenplatform Kamerata is een platform voor amateurfotografen in de regio Zwolle.

Kamerata organiseert exposities en andere aan fotografie geliëerde activiteiten zonder winstoogmerk. Kamerata heeft geen leden; Kamerata “heeft” nieuwsbrieflezers en deelnemers aan activiteiten.

Kamerata is een particulier initiatief van Klaas Poppens en Paul Scholten; zijn noemden zich “het Kamerata-team”.Kamerata is in juni 2012 opgericht. In 2015 is Peter Hansson en in 2019 Marlies van Lent het Kamerata-team komen versterken.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kamerata wil het nieuwe jaar 2020 openen met een fotobespreekavond; namelijk op vrijdag17 januari 2020 van 19.30 – 22.00 uur.

Locatie: Meanderhof (Stadshagen) Tiendschuurstraat 66, Zwolle.

Alle in fotografie geïnteresseerden zijn welkom; Kamerata kent namelijk geen wachtlijsten.

Per persoon mag je maximaal 10 foto’s meenemen om samen te bespreken. We willen deze keer ook graag dat er “grappige/komische” foto’s meegenomen worden. Fotografie hoeft namelijk niet altijd serieus te zijn.

Heb je geen foto’s om mee te nemen, dan ben je ook welkom. Het doel van onze fotobespreekavonden is ook om van elkaars fotografie wat te leren.

De kosten bedragen - graag contant afrekenen - € 3,50 – per persoon. Hiervoor zijn entree, verwarming, licht, koffie en thee gratis.

Met een beetje geluk is er (zoals gebruikelijk) heerlijke appeltaart van Lucia Burg. Da's alleen al een reden om te komen! Neem je zelf ook wat lekkers (om te “eten en te drinken”) mee?

Aanmeldem kan via: klaaspoppens@gmail.com of klaas@kamerata.nl
We willen namelijk graag weten hoeveel personen er komen.

Wil je op de hoogte blijven van Kamerata activiteiten (zoals workshops, fototripjes, exposities, cursussen, fotobespreekavonden), meld je dan via de website

www.kamerata.nl aan voor onze Nieuwsbrief. Op de website staat veel informatie over Kamerata.

Paul ScholtenOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo