<< Ga terug

Decadentia treedt op in de Hoofdhof

Decadentia treedt op in de Hoofdhof

Muziek met een Plus, het maandelijkse muziekprogramma op de zondagmiddag gaat weer van start met een feestelijk begin van het nieuwe seizoen.

Zondagmiddag 15 september om 15:00 uur treedt voor u op in het zalencentrum De Hoofdhof in Zwolle-Berkum het Salon- en Dansorkest Decadentia uit Zwolle.

Decadentia speelt al ruim 35 jaar, in binnen- en buitenland, de authentieke amusementsmuziek uit jaren 20 en 30 van de vorige eeuw. Swingende muziek die vooral vrolijk stemt, soms romantisch klinkt, met af en toe een vleugje melancholie. Maar het is vooral heerlijke dansmuziek. Een foxtrot, een walsje of een tango? Het staat allemaal op het gevarieerde repertoire.

Het orkest speelt in “Berlijnse bezetting”, een unieke combinatie van strijk- en blaasinstrumenten, begeleid door piano, bas en drums. De crooner, de zanger van de band, geeft het concert extra elan. Waan je terug in de tijd van de sfeervolle danszalen met ruisende jurken, stijlvolle smokings, en het geluid van de koffergrammofoon.

Speciale plus bij dit programma vormt het danspaar Kees en Kirsten Slot. Dit echtpaar danst al sinds hun jeugd samen.

En wilt u zelf meedansen? Schroom niet, ga uw gang en geniet van het gezellige sfeertje.

Zalencentrum de Hoofdhof; Kerkweg 26 Zwolle-Berkum.
Bestel alvast uw kaarten (met korting) op www.muziekmeteenplus.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo