<< Ga terug

'Bruisboot' met onder andere Rico, Tim Knol en Freez tijdens Stadsfestival

'Bruisboot' met onder andere Rico, Tim Knol en Freez tijdens Stadsfestival
Foto: Robert Westera

ZWOLLE - Buro Ruis en het Stadsfestival slaan de handen ineen en presenteren een bijzondere vaarroute op 6 tot en met 8 september aan de Zwolse kade. Onder de noemer ‘de Bruisboot’ spelen rapper Rico en Dries Bijlsma een nieuwe kindervoorstelling en treden onder andere Eva van Manen, Tim Knol en meerdere Zwolse talenten op.

Waar ‘de Bruisboot’ voorgaande edities twee artiesten aan boord had, waarbij er meerdere keren tijdens het Stadsfestival werd uitgevaren, is er dit jaar gekozen voor een divers programma met meerdere artiesten. Verschillende muzikanten varen vanaf de Potgietersingel samen met de toeschouwers uit.

Naast de kindervoorstelling van Rico en Dries Bijlsma treden Freez en Eva van Manen, Tim Knol en Micah en Julia, Yvi en Scott & Young, Nonchelange en Sproken tijdens het Stadsfestival op in één van de Bruisboten. De eerste boot op vrijdag 6 september staat in het teken van comedy met aan boord standup comedians Ruud Smulders en Jurg van Ginkel.

Er zijn slechts enkele kaarten beschikbaar, verkrijgbaar via www.buroruis.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo