<< Ga terug

Bekroond slagwerkensemble speelt bij Muziek met een Plus

Bekroond slagwerkensemble speelt bij Muziek met een Plus
Foto: Ensemble Wilhelmina

Op zondag 9 februari 2020 speelt het Slagwerkensemble Wilhelmina bij Muziek met een Plus. Dit veelvuldig bekroonde slagwerkensemble speelt al sinds 2007 in de hoogste divisie van het Wereld Muziek Concours in Kerkrade.

Tijdens hun optreden nemen instrumenten als de marimba en de vibrafoon de verfijnde melodieën voor hun rekening en de diverse percussie-instrumenten zorgen voor de spannende en afwisselende muziek, van fluisterzacht tot opzwepend.

Het programma voor dit concert mag gerust uitdagend worden genoemd; Wilhelmina presenteert een concert met muziek van Bach tot Gloria Estefan. Het ensemble wordt vergezeld door zangeres Jasmin Lukkes en danseres Fjäril Buisman.

Kaartjes zijn zoals gebruikelijk verkrijgbaar aan de kassa, maar online bestellen op www.muziekmeteenplus.nl is net zo gemakkelijk en levert een aantrekkelijke korting op.

We zien u graag op zondag 9 februari a.s. om 15:00 uur in het zalencentrum van de Hoofdhof in Zwolle-Berkum.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo