<< Ga terug

ZZUit presenteert 'Smakelijke Sprookjes'

ZZUit presenteert 'Smakelijke Sprookjes'

ZWOLLE-ZUID – ‘Smakelijke Sprookjes’, een komische en interactieve poppenvoorstelling, is op woensdag 28 februari om 15.00 uur te zien bij ZZUit in multifunctioneel gebouw SIO aan de Thorbeckelaan 2 in Zwolle-Zuid.

De entree voor de voorstelling, geschikt voor kinderen van vier tot tien jaar, bedraagt 7,50 euro, inclusief limonade. Theatra voert ‘Smakelijke Sprookjes’ op. In een land, hier niet eens zo ver vandaan, wordt iedere dag hard gewerkt. De bakker bakt krokante kadetjes, op het land verbouwen de boeren de groenste groenten en de slager is overal bekend om zijn sappige slavinkjes. En omdat er zo hard wordt gewerkt, is er eten en drinken in overvloed. Elke avond wordt een heerlijk diner geserveerd, waarbij er tot diep in de nacht wordt gedanst. Kortom, iedereen is gelukkig. Tot er op een dag een reusachtige gast verschijnt die niet is uitgenodigd en zeker niet welkom is. Deze gast eist dat de koks de menukaart aanpassen. En dit heeft grote gevolgen.

‘Smakelijke Sprookjes’ is een sprookje over nieuwsgierig zijn, heldenmoed en fantasie waarin de kinderen de hoofdrol spelen. Kaarten zijn te reserveren via info@zzuit.nl, te koop bij de Zwolse Theaters of aan de zaal. Het is handig om van te voren te reserveren.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo