De Swollenaer

Donderdag, 9 juli 2020

Dagelijks online en voorlopig in de oneven weken op je deurmat! Wel wekelijks als E paper in je mail? Meld je dan GRATIS aan!

ZZUit komt met kindervoorstelling

ZZUit komt met kindervoorstelling
Foto: Eigen foto
Redactie: Erik-Jan Berends

ZWOLLE-ZUID - Garage TDI verzorgt in de herfstvakantie op zaterdag 26 oktober de kindervoorstelling Wagners Ring (7 – 12 jaar) bij ZZUit.

Het muziektheaterstuk Wagners Ring gaat over het creëren van een meesterwerk door een geniale componist. Hierbij wordt letterlijk alles uit de kast gehaald: live muziek en zang, duplo-speelgoed, keramische beelden en landschappen, computeranimaties, gamefiguren en nog veel meer. Allemaal meer dan levensgroot te volgen op projectieschermen. De voorstelling is gebaseerd op het leven van Richard Wagner en op zijn beroemde opera ‘Der Ring des Nibelungen’. Garage TDI heeft deze opera bewerkt naar een meeslepend jeugdtheater van een uur. De opera gaat over de held Siegfried die probeert te voorkomen dat Wotan met een machtige ring de baas over de wereld wordt.

De voorstelling wordt gespeeld in gebouw SIO aan de Thorbeckelaan 2, begint om 15.00 uur en de entree bedraagt 7,50 euro. Ga voor meer informatie en reserveren naar www.zzuit.nl of www.zwolsetheaters.nl.