<< Ga terug

Zwolse collectief Dubbelfroes wint Encore Freshmen 2017

Zwolse collectief Dubbelfroes wint Encore Freshmen 2017
Foto: www.puna.nl

ZWOLLE/AMSTERDAM - Alle Encore Freshmen 2017 stonden in het eerste weekend van augustus op het podium van de Melkweg waar zij het publiek en de vakjury moesten overtuigen van een plek op het Encore Festival op 19 augustus in Amsterdam.

Dystinct, Vyd & Midda, Gangthelabel, Guilda en Dubbelfroes deden hun optreden tijdens de showcase en gingen de strijd aan om de openingsspot op het festival en een plekje tussen de Encore All Stars met De Fellas, Equalz, ANBU Gang, Dopebwoy, Drivah, Jozo, Leafs, James Watts, 4SHOBANGERS en Zefanio.

Het Zwolse collectief Dubbelfroes, dat is begonnen bij de Fakkelteit in Hedon onder begeleiding van Rico en Pivo, wist de vakjury te overtuigen en werd de winnaar van de avond. Zij treedt dus op tijdens Puna presents Encore All Stars. De publieksprijs telde de online stemmen plus de stemmen uit de zaal bij elkaar op en die prijs ging naar Guilda. Hij opent het festival met zijn show. Kaarten voor het festival zijn te verkrijgen via http://www.ticketmaster.nl/event/180251?brand=nl_melkweg.

Bron: www.puna.nlOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo