<< Ga terug

Zwols RopaRunteam houdt een Bingo

Zwols RopaRunteam houdt een Bingo

KAMPERPOORT - RopaRun team Run2Day Zwolle (team 153) houdt op maandagavond 9 april in wijkcentrum Ons Eigen Huis aan de Mussenhage 2 weer een Bingo voor de Stichting RopaRun.

De Roparun is een jaarlijks terugkerende estafetteloop van Parijs en Hamburg naar Rotterdam. Tijdens deze estafetteloop leveren teams een sportieve prestatie met als doel geld in te zamelen voor mensen die getroffen zijn door kanker.

De deuren van het wijkcentrum gaan om 19.00 uur open. Deelnemers kunnen dan ook de Bingokaarten kopen. Om 19.30 uur begint de Bingo. Deelnemers kunnen de hele avond spelen op één boekje van vijftien bingorondes; per ronde zijn drie prijzen te winnen. In totaal zijn er dus 45 prijzen Meedoen kost 10 euro per boekje, maar men mag natuurlijk ook meer boekjes kopen. Er zijn weer veel prijzen te winnen, zoals onder andere entree voor vier kinderen bij Monkeytown, een boodschappenpakket, een kookboek, sauna entree en een schilderij. De avond wordt afgesloten met één extra ronde. Kaarten hiervoor kosten 5 euro en voor deze ronde zijn drie extra grote prijzen te winnen, waaronder een kunstwerk van Gerrit Knikker en een live cookingarrangement voor twee personen bij Van der Valk Zwolle. Maximaal tachtig mensen kunnen aan de Bingo meedoen.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo