<< Ga terug

Zwolle eerste locatie voor 'Tijd voor MAX op Toer'

Zwolle eerste locatie voor 'Tijd voor MAX op Toer'

ZWOLLE - ‘Tijd voor MAX’ gaat vanaf 2 september voor de vierde keer een maand het land in. Sybrand, Martine en Carrie verruilen de studio in Hilversum voor buitenlocaties in alle windstreken van het land. In de eerste toerweek strijkt de ‘Tijd voor MAX’-karavaan neer in de hoofdstad van Overijssel. Het Rodetorenplein in Zwolle is van 2 tot en met 6 september om 17.10 uur op NPO 1 hét decor van ‘Tijd voor MAX’.

Traditiegetrouw wordt het nieuwe seizoen afgetrapt vanuit vier unieke locaties in Nederland. Een maand lang trekken Sybrand, Martine en Carrie door het land om het vakantiegevoel nog even vast te houden.

In de eerste toerweek schuift onder anderen Özcan Akyol aan. Hij presenteert vanaf 3 september een nieuw seizoen van het MAX-programma ‘Sterren op het Doek’ en blikt vooruit met Sybrand en Martine. Verder staan Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven in de keuken. Welke culinaire sterren zeker niet kunnen ontbreken bij een bezoek aan Zwolle zijn Jonnie en Thérèse Boer.

Er is nog een aantal publieksplekken beschikbaar. Publiek kan een stoeltje reserveren op www.tijdvoormaxoptoer.nl. Langskomen kan ook, maar zitplaatsen zijn slechts beperkt beschikbaar.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo