<< Ga terug

Zorita komt met ‘Musica Vagabunda’ naar ZZUit

Zorita komt met ‘Musica Vagabunda’ naar ZZUit
SONY DSC
Foto: Eigen foto

ZWOLLE-ZUID - Met een swingend muzikaal optreden van Zorita begint op vrijdag 20 september om 20.15 uur het theaterseizoen van ZZUit.

Zorita is ‘Musica Vagabunda’, een ratjetoe van Pop, Zuid-Amerikaanse, Mediterrane, en Folk-invloeden. Met hun eigenzinnige derde plaat Aphrodite slaat de achtkoppige band een nieuwe weg in. De kenmerkende akoestische sound wordt aangevuld met beats, psychedelische synths en strakke riffs. De plaat bevat een eclectische verzameling van nummers: onmiskenbare popsongs met galmende gitaren en donkere refreinen, maar ook broeierige, psychedelische nummers, doordrenkt met voodoo en rum. Ingetogen, dromerige ballads wisselen af met rauwe, swingende tonen en snerpende violen. Zorita toont zich deze avond in veel gedaantes en brengt bezoekers in een uitbundige feeststemming met een snufje melancholie.

De avond wordt geopend door Rob Zuidema, directeur van de Zwolse Theaters, samen met de voorzitter van SIO, Marinus Faasen. Daarmee wordt de vernieuwde samenwerking van ZZUit, SIO en de Zwolse Theaters gevierd.

De entree bedraagt 15 euro. Kaarten reserveren kan via www.zzuit.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo