<< Ga terug

Workshop ‘Onderwijs van de toekomst’ op festival Woest!

Workshop ‘Onderwijs van de toekomst’ op festival Woest!

BINNENSTAD - Teachers College van Windesheim verzorgt een workshop over persoonsvorming en diversiteit op festival WOEST!.

“Kunstvakken zijn bij uitstek geschikt om gedifferentieerd onderwijs te geven”, meldt het Teachers College van Windesheim dat zich bezighoudt met het onderwijs van de toekomst, waarin de persoonsvorming van studenten steeds belangrijker wordt. “Tijdens deze workshop ontdekken de deelnemers hoe ze de unieke eigenschappen en talenten van ieder kind zichtbaar maken en benutten. Teachers College laat in deze workshop zien dat door creatief en innovatief kennis aan te bieden, leerlingen worden voorbereid op de 21e eeuw.

De workshop van Teachers College is onderdeel van het avondprogramma van cultuurfestival Woest dat plaatsvindt op 29 en 31 mei op het festivalterrein voor de Verhalenboot en is voor iedereen met hart voor onderwijs, cultuureducatie en amateurkunst. Deze twee dagen zijn er diverse inspiratiesessies en workshops te volgen. Het thema van dit jaar is ‘labelen’. Het onderwijs van de toekomst is gericht op talentontwikkeling en persoonsvorming. Tijdens het festival wordt gekeken hoe kunst- en cultuurvakken hierin een rol kunnen spelen en krijgen de deelnemers handvatten om direct mee aan de slag te gaan. Aanmelden kan via www.festivalwoest.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo