<< Ga terug

Wereld Tai Chi Dag in Park de Wezenlanden

Wereld Tai Chi Dag in Park de Wezenlanden
Foto: Eigen foto

ASSENDORP – In Park de Wezenlanden vindt op zaterdag 29 april van 10.00 tot 16.00 uur de vijftiende Wereld Tai Chi Dag (WTCD) plaats.

Het is volgens de organisatie een evenement voor mensen van alle leeftijden. “De WTCD is een dag waarop je via doorlopende Tai Chi-workshops en demonstraties kan kennismaken met de diverse aspecten van deze Chinese krijgskunst c.q. bewegingsleer. De bewustwordingstechnieken die de Tai Chi in zich draagt en de gezondheidsaspecten die de oefeningen rijk zijn, staan centraal deze dag. Uiteraard is er ruimschoots aandacht voor zelfverdediging, zoals Tai Chi van oorsprong is bedoeld. Daarnaast is er een gevarieerde markt, waar diverse producten, activiteiten en diensten worden aangeboden verwant aan de Chinese cultuur, alternatieve geneeswijzen en natuurlijk hapjes en drankjes.”

WTCD Zwolle, elke laatste zaterdag van april, is een evenement dat jaarlijks meer dan vijfhonderd bezoekers trekt en vindt plaats in het park, vlak achter het Provinciehuis. Gezien het derde lustrum, verwacht de organisatie extra aanloop en een groot feest. Vanaf 10.00 uur wordt begonnen met een gezamenlijke warming-up en maken de bezoekers deel uit van een wereldwijde live-stream. De toegang voor dit evenement is gratis. Kijk voor meer informatie op www.wereldtaichidag.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo