<< Ga terug

VvE's Zwolle krijgen hulp bij verduurzamen woningen

VvE's Zwolle krijgen hulp bij verduurzamen woningen
Foto: AE-Duurzaam.nl

Ruim een derde van de woningen in Zwolle bestaat uit meergezinswoningen zoals appartementen en flats. Voor VvE's is het echter lastig om deze woningen duurzamer te maken en te besparen op energiekosten. Op maandag 21 januari aanstaande vindt er in Multifunctioneel centrum de Bolder daarom een informatiebijeenkomst plaats voor VvE’s die hun woningen willen verduurzamen.

Veel appartementseigenaren en VvE’s hebben de wens om duurzame technieken toe te passen, maar in de praktijk blijkt dit een lastige opgave. De informatiebijeenkomst staat daarom in het teken van alle nieuwe (financiële) mogelijkheden en kansen op het gebied van verduurzaming van appartementencomplexen.

De informatiebijeenkomst is speciaal voor VvE’s, woningcorporaties, beheerders, beleggers en verhuurders. Het programma van de informatiebijeenkomst bestaat uit een middagsessie (van 15.00-17.00u), een VvE-beurs (van 17.00-19.00u) en een avondsessie (van 19.00-21.00u). Tijdens deze sessies krijgen de bezoekers antwoorden en tips over maatregelen, financiering en subsidies. De beurs geeft inzicht in de nieuwste technieken op het gebied van zonnepanelen, isolatie, verwarming en meer.

Programma

Verschillende sprekers nemen de appartementseigenaren mee in de wereld van verduurzaming, zónder stijging van de maandlasten. Onderstaande onderwerpen komen aan bod:

  • 10 maatregelen die zichzelf snel terugverdienen
  • Subsidies voor VvE’s
  • Beschikbare financieringen voor VvE’s
  • Partijen die ontzorgen en investeren voor VvE’s
  • Informatie over mogelijkheden met zonnepanelen

Informatiepakket

Iedere bezoeker gaat naar huis met een informatiepakket (t.w.v. € 40,00), een gratis duurzaamheidsscan van hun appartementencomplex én een uur kosteloos duurzaamheidsadvies om de VvE op de juiste weg te helpen.

Aanmelden

De duurzaamheidsbijeenkomst op maandag 21 januari in Multifunctioneel centrum de Bolder in Zwolle is voor iedereen gratis toegankelijk op vertoon van een aanmelding. Aanmelden kan via www.ae-duurzaam.nl/zwolle en is verplicht. Bezoek is inclusief een gratis hapje en drankje.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo