<< Ga terug

Vuurvogel Familieconcert in Landstede Sportcentrum

Vuurvogel Familieconcert in Landstede Sportcentrum
Foto: Martien Hovestad

Op zondagmiddag 24 november zullen alle ensembles die onder de vleugels van Stichting de Vuurvogel vallen zich laten horen in het jaarlijkse Vuurvogel Familieconcert. Het is alweer de 17e keer dat dit familieconcert voor jong en oud wordt georganiseerd.

Op deze middag zullen zo’n 160 jonge musici zich muzikaal presenteren: in hun eigen ensemble en als ‘grande finale’ met iedereen samen. De ensembles die onder Stichting de Vuurvogel vallen zijn: Kinderkoor Konstantijn, Jeugdkoor #Voices, Vuurvogel OpStreek, de Jonge Vuurvogel en Jeugdsymfonieorkest de Vuurvogel. Laatsgenoemd orkest telt momenteel 80 leden en zal komende zomer een concerttour maken naar Noord-Italië.

Het Vuurvogel Familieconcert begint zondag 24 november in het Landstede Sportcentrum aan het Hogeland 10 om 15.00 uur; de zaal is om 14.30 uur open voor het publiek. Tickets kosten €8,- voor volwassen en €4,- voor kinderen t/m 12 jaar en zijn online verkrijgbaar of vanaf 14.00 uur aan de zaal. Meer informatie op de website: www.vuurvogelonline.nlOp de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo