<< Ga terug

Vrouwenplatform Carree houdt bustour langs technische bedrijven

Vrouwenplatform Carree houdt bustour langs technische bedrijven

ZWOLLE - Vrouwenplatform Carree houdt donderdag 29 augustus een bustour langs verschillende technische bedrijven in de regio Zwolle. "Techniek, zo is de gedachte van veel vrouwen, is fysiek zwaar werk", aldus de organisatie. "Maar door de digitalisering en robotisering zijn steeds meer banen in de techniek en ICT juist heel geschikt voor vrouwen."

Het is overal en altijd aanwezig in de huidige samenleving en binnen elk bedrijf, aldus Vrouwenplatform Carree. "Er is een grote diversiteit aan technische beroepen bij verschillende werkgevers. In de toekomst zal deze vraag alleen maar toenemen. Werken in deze branche geeft dan ook veel kansen en carrièreperspectief."

Het programma (onder voorbehoud, definitieve tijden na aanmelding): om 8.30 uur opstappen busstation Zwolle; om 8.45 uur rondrit met presentaties en rondleidingen bij onder andere Enexis, Wehkamp, OTIB, Keolis, inclusief lunch; om 15.00 uur reizen naar station Zwolle. De deelnemende bedrijven presenteren zich en geven relevante informatie. "Je krijgt een rondleiding door het bedrijf om te zien hoe de werkzaamheden eruitzien. Tijdens de rondleidingen kun je zelf ook vragen stellen aan deze bedrijven. Vrouwen van alle niveaus zijn welkom, dus zowel praktisch als hoogopgeleid."

Informatie en aanmelden: www.vrouwenplatformcarree.nl/evenement/eigen-kracht-werkt-bustour-bedrijvenbezoek-regio-zwolle/Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo