<< Ga terug

Vrouwenplatform Carree begint project ‘De Nieuwe Toekomst’

Vrouwenplatform Carree begint project ‘De Nieuwe Toekomst’

REGIO - Vrouwenplatform Carree Overijssel begint in dit najaar weer met het project ‘De Nieuwe Toekomst’. Dit project richt zich op vrouwen uit Zwolle, Zwartewaterland en Deventer die te maken hebben gehad met huiselijk geweld en die toe zijn aan het zetten van stappen op weg naar opleiding, werk of andere vormen van participatie in de maatschappij.

Deelname aan het project moet leiden tot nieuw perspectief en een vorm van nazorg die voorkomt dat vrouwen terugvallen. Vrouwen die aan dit project meedoen, krijgen een coach die hun helpt hun leven weer op de rit te krijgen. De coach is een vrouw die haar zal ondersteunen om het gemaakte stappenplan uit te voeren. Zij ontmoeten elkaar eens per week of soms vaker als het nodig is.

Binnen het project is er nog voldoende ruimte voor nieuwe deelnemers. Geïnteresseerden of menden die iemand kennen voor wie deelname waardevol kan zijn, kunnen contact opnemen via dnt@vpcarree.nl. Ook zoekt Carree vrouwen die zich als vrijwillig coach maatschappelijk willen inzetten voor deze vrouwen. Om de coaches voldoende bagage mee te geven, wordt er gekeken welke trainingen op het gebied van coaching er gevolgd kunnen worden. Daarnaast worden er een aantal keer per jaar vanuit ‘Vrouwen coachen Meiden’ intervisiebijeenkomsten georganiseerd. Tijdens de koppeling kan de coach altijd een beroep doen op de professionele ondersteuning van de projectleider.

Wie meer wil weten, kijkt op de website http://vrouwenplatformcarree.nl/activiteiten/de-nieuwe-toekomst/ of neemt contact op via info@vpcarree.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo