<< Ga terug

Volgende editie PubKoor Zwolle speelt zich af in de Irish pub

Volgende editie PubKoor Zwolle speelt zich af in de Irish pub
Foto: Eigen foto

BINNENSTAD – “Steeds meer mensen raken enthousiast van het gezellige idee van het PubKoor om met elkaar in korte tijd popliedjes in te studeren en samen te zingen”, volgens Marinka van Zwieten, één van de initiatiefnemers. Het groeiende aantal bezoekers kan op 25 oktober terecht in Irish Pub Sally O’Briens aan het Bethlehemkerkplein.

“Het simpele idee achter het PubKoor slaat enorm aan”, stelt ze vast. “Met een biertje, wijntje of frisje in de hand onder leiding van drie zangeressen en een gitarist, twee bekende popliedjes driestemmig aanleren. In een half uur de stemmen instuderen en dan samen voor een YouTube-filmpje.”

“Precies één jaar na de eerste PubKoor-avond staan we nu in een echte Irish Pub,” glundert Marinka. Samen met Heleen Greeve, Sonja Boot en Jeffrey Timmerman heeft zij voor de vijfde keer een PubKoor-avond georganiseerd. “Samen zingen, vinden veel mensen leuk, maar niet iedereen wil wekelijks naar een vaste koorrepetitie-avond. We organiseren de PubKoor-avonden speciaal in de herfstvakantie zodat ook mensen die wel bij een koor zitten tijd hebben en kunnen meedoen.”

Het PubKoor Zwolle biedt op vrijdag 25 oktober de mogelijkheid om lekker vrijblijvend, met vrienden in de pub, samen liedjes in te studeren. Iedereen die van gezelligheid én lekker zingen houdt, kan meedoen. Deelnemers hoeven geen koorervaring te hebben en de avond is voor jong en oud. De toegang is gratis. Marinka: “Maar kom op tijd, we beginnen om 20.00 uur en vol is vol.” De inloop is vanaf 19.30 uur bij Sally O’Briens aan het Bethlehemkerkplein 46.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo