<< Ga terug

Vier het Leven maakt programma bekend

Vier het Leven maakt programma bekend
Foto: Eigen foto

ZWOLLE - Ouderen die niet graag alleen gaan of begeleiding nodig hebben, kunnen met Stichting Vier het Leven naar het theater, of soms naar de film. In het programma staan voorstellingen waaruit een keuze kan worden gemaakt.

Het boekje is voor iedereen uit Zwolle en omgeving gratis op te vragen bij Vier het Leven. De stichting gaat dit jaar onder andere naar Sound of Silence met muziek van Simon & Garfunkel, Het Nationaal Ballet met Giselle, Orkest van het Oosten, Klassiek op zondag, kampeercomedy Single Camping en Bram van der Vlugt met Vogel.

Een Vier het Leven arrangement bestaat uit het entreekaartje inclusief consumpties, vervoer, parkeerkosten en begeleidingskosten. Gasten worden thuis opgehaald door een gastvrouw/heer van Vier het Leven en weer veilig thuisgebracht. Tijdens het uitje zelf, kan de portemonnee thuis blijven en kan men zorgeloos genieten.

Ouderen, mantelzorgers, organisaties die het boekje willen aanvragen, kunnen contact opnemen met het landelijke nummer (035) 524 51 56. Informatie staat tevens op www.4hetleven.nl.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo