<< Ga terug

Veel animo voor eerste Dalfser ladies fair

Veel animo voor eerste Dalfser ladies fair

Stilte voor de storm, de avond voor het evenement (foto: Berlinda Reurink)

DALFSEN - Berlinda Reurink en Anja van Eldik stonden er woensdagavond een beetje beduusd bij. Natuurlijk, de kaartverkoop voor hun ladies fair, de eerste in Dalfsen, liep als een tierelier, maar dit was boven ieders verwachting. Bij hotel restaurant De Barones liepen woensdagavond ruim tweehonderd dames en een enkele verdwaalde heer, waaronder Marc Koggel van De Barones die zich een slag in de rondte werkte om iedereen van koffie of thee te voorzien.

Even voor zeven uur 's avonds liep het al storm en moest het verkeer zelfs worden geregeld om de bezoekersstroom in goede banen te leiden. In het voorjaar stapten Berlinda en Anja als beginnende ZZP-ers naar Jolanda Koggel, de wederhelft van Marc, om het idee voor een ladies fair in de week te leggen. Dat viel in goede aarde met als resultaat een buitengewoon geslaagd evenement dat volgend jaar op herhaling gaat. Het was een avond voor vriendinnen, zussen, moeders, schoonmoeders, nichtjes, buurvrouwen, collega’s en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Speciaal voor vrouwen uit Dalfsen en verre omstreken. Dat is wat Anja en Berlinda bij de organisatie van een ladies fair voor ogen stond en dat pakte verrassend goed uit. De sfeer was ontspannen en van de regenbuien had het publiek nauwelijks last. De tenten boden voldoende beschutting.

De ingrediënten van de ladies fair? Live muziek van MEC Muziek, een modeshow, adviezen en verwennerij van Ibiza Fashion & lifestyle, maatwerk van de Roze Dames lingerie, Dian Hair & Beauty, Moccaffè, Santé Drogisterij en ontspanning en verdieping van Balance4yourbody. En er was een gezondheidsplein waar men zich onder meer bij Vivacious en praktijk Mamita kon laten voorlichten over gezondheid, voeding en sport. Zelfs een voetreflexzonemassage behoorde tot de mogelijkheden. Met ruim dertig standhouders was er veel te zien en vooral te beleven. Zowel bezoekers als exposanten waren lovend over deze eerste editie. "Dit smaakt naar meer", aldus de 27-jarige Maaike uit Zwolle toen ze de inhoud van de goodiebag bekeek. "En de fair is ook top", voegde ze er onmiddellijk aan toe.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo