<< Ga terug

Update Brand Rommestraat: één lichtgewonde, acht appartementen ontruimd

Update Brand Rommestraat: één lichtgewonde, acht appartementen ontruimdUpdate Brand Rommestraat: één lichtgewonde, acht appartementen ontruimdUpdate Brand Rommestraat: één lichtgewonde, acht appartementen ontruimdUpdate Brand Rommestraat: één lichtgewonde, acht appartementen ontruimd

ZWOLLE - De Zwolse brandweer is maandagavond met groot materieel uitgerukt voor een brand in een appartement aan de Rommestraat. Eén persoon heeft rook ingeademd en is door ambulancepersoneel onderzocht. Bewoners van de vierde en vijfde verdieping zijn geevacueerd en kunnen vannacht niet terug naar hun woningen.

De brand is ontstaan op de vierde verdieping, meldt de voorlichter van de Veiligheidsregio. "Het is nog onbekend waardoor de brand is ontstaan. De bewoner heeft het vuur zelf geblust, maar er was erg veel rookontwikkeling." Er is inmiddels het sein brand meester gegeven. Voor de bewoners van de vierde en vijfde verdieping wordt opvang geregeld.Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Like ons ook op Facebook!

Ontworpen door BCO Reclameburo